Change in Union Olimpija – Milošević IN, Robinson OUT

Monday, 29. August 2016 at 22:22

Experienced center Stevan Milošević inked a one-year deal with Union Olimpija. At the same time, the Dragons announced that they parted ways with Justin Robinson.

Experienced center Stevan Milošević inked a one-year deal with Union Olimpija. At the same time, the Dragons announced that they parted ways with Justin Robinson.

Big change in the 2016/17 roster of Union Olimpija. The club from Ljubljana announced the signing of Stevan Milošević, who will therefore return to the regional league after many years. Recall that Milošević (31 years, 210 cm) has previously played for Budućnost VOLI, Crvena zvezda mts and Partizan NIS, while he spent the last season in Twarde Pierniki Toruń (Poland) where he averaged 6.1 points and 5.7 rebounds.

At the same time, Union Olimpija parted ways with Justin Robinson, just 12 days after he joined the Dragons! The club announced that the player could not fit well in the team, so the two sides terminated the contract after a mutual agreement.

--------------------

Spremembi pri Union Olimpiji - Milošević prihaja, Robinson odhaja

Izkušeni center Stevan Milošević je podpisal enoletno pogodbo o sodelovanju z Union Olimpijo. Hkrati so Zmaji sporočili, da so se razšli z Justinom Robinsonom.

Veliki spremembi sta se zgodili v kadru Union Olimpije v istem dnevu. Ljubljanski ABA ligaš je podpisal pogodbo o sodelovanju s Stevanom Miloševićem, ki se v regionalno ligo vrača po številnih letih premora. Spomnimo, da je Milošević (31 let, 210 cm), v preteklosti nastopal za Budućonost VOLI, Crveno zvezdo mts in Partizan NIS, medtem ko je minulo prebil v vrstah Twarde Pierniki Toruńa na Poljskem, kjer je v tamkajšnji ligi v povprečju beležil 6,1 točke in 5,7 skoka na obračun v domačem prvenstvu.

Hkrati so se Ljubljančani razšli z angleškim organizatorjem igre Justinom Robinsonom, le 12 dni zatem ko se je le ta zmajem pridružil. Kot so sporočili iz kluba, se igralec ni dobro vklopil v moštvo, zato sta se klub in igralec dogovorila za sporazumno prekinitev sodelovanja.

>