News

Erazem Lorbek joined Petrol Olimpija

Well-known Slovenian player Erazem Lorbek joined the practices of Petrol Olimpija, where he is especially helping the younger players with his experience and skill. He might also play for the Dragons this season.

Erazem Lorbek (FIBA Europe / Castoria / De Massis)

33-year old Erazem Lorbek was registered to play for Petrol Olimpija in the ABA League. In case he succeeds in physically getting in the proper shape in the forthcoming weeks, he will be able to play for the Ljubljana side in the official games. In case his comeback to the basketball courts is unsuccessful, he will join the coaching staff.

-------------------

Erazem Lorbek se je pridružil Petrol Olimpiji

Dobro znani slovenski igralec Erazem Lorbek se je tekom tedna pridružil treningom članske ekipe Petrola Olimpije, kjer predvsem s svojim znanjem pomaga mlajšim igralcem. Morda bo za Zmaje v tej sezoni tudi zaigral.

33–letni Lorbek je bil s strani Petrola Olimpije registriran v Ligi ABA. V kolikor se bo v naslednjih tednih ustrezno fizično pripravil, bo ekipi lahko pomagal tudi na uradnih tekmah. V primeru, da mu zaradi zdravstvenih težav povratek na košarkarska igrišča ne bo uspel, bo priključen trenerskemu štabu.