Erjon Kastrati is coming back to Union Olimpija

Friday, 23. June 2017 at 13:54

Union Olimpija is continuing to compose its team for the 2017/18 season. The new reinforcement is Erjon Kastrati, who played for Krka last season. He signed a one-year contract.

Erjon Kastrati (Photo: MZT Skopje Aerodrom/Dragan Mitreski - Dadi)

Erjon Kastrati used to wear Union Olimpija jersey in the past. During the 2016/17 season former member of Slovenia national team youth selection and current Kosovo national team member averaged 3.6 points, 2.2 rebounds and an assist per game in the ABA League.

“I am glad to have returned to Ljubljana. I will do anything in my powers to help the squad. I hope that a successful season is ahead of us and that we would be able to reach the goals that we have set upon us,” Kastrati told while signing the agreement.

The head coach of the Dragons Gašper Okorn added: “Kastrati is a domestic player who has gained plenty of experience over the past couple of years. We are familiar with his characteristics and qualities so I am convinced that he can fit into our system and help the team that is being composed step by step, just we have planned.”

--------------------

Erjon Kastrati se vrača v Union Olimpijo

Union Olimpija nadaljuje s sestavo ekipe za sezono 2017/2018. Nova okrepitev je krilni igralec Erjon Kastrati, ki je v lanski sezoni nastopal za novomeško Krko. Podpisal je enoletno pogodbo.

Kastrati je v preteklosti že nosil dres Uniona Olimpije. V sezoni 2016/2017 je bivši reprezentant Slovenije v mlajših kategorijah in zdaj reprezentant Kosova, v povprečju za Krko dosegal 3,6 točke, 2,2 skoka in podajo na tekmo v ligi ABA.

"Zelo vesel sem svojega povratka v Ljubljano. Naredil bom vse kar je v moji moči, da pomagam ekipi. Upam, da je pred nami uspešna sezona in, da dosežemo zastavljene cilje," je ob podpisu pogodbe dejal Kastrati.

Trener Zmajev Gašper Okorn je ob tem dodal: "Kastrati je domač igralec, ki je v zadnjih letih nabral precej izkušenj. Poznamo njegove značilnosti in kvalitete, zato sem prepričan, da se lahko vklopi v naš sistem in pomaga ekipi, ki se sestavlja korak za korakom, kot smo si zadali."

>