Union Olimpija add big guy Bojan Radulović to their 2017/18 roster

Tuesday, 27. June 2017 at 14:44

Another player has returned to Union Olimpija!

(Photo: Union Olimpija)

Union Olimpija announced that they have signed a one-year contract with center Bojan Radulović (25 years, 211cm).

He has actually returned to the club from Ljubljana, as he played for the youth selections of this team from 2007 to 2010. This time he will have a chance to finally make a debut for the senior squad.

"I am very grateful to the coach and to the club management for giving me this opportunity. When I received the offer I did not hesitate for a single moment, simply because the return to Union Olimpija was my big desire. I am proud to be here and I will do everything to help the team in the next season," said Radulović.

Radulović spent the previous season in Slovenian team Sixt Primorska where he averaged 8.6 points, 5.1 rebounds and 1.1 blocks per game.

--------------------

Union Olimpija v svoj kader dodala Radulovića

Union Olimpija se je dogovorila za sodelovanje z Bojanom Radulovićem, ki je v lanski sezoni nastopal za Sixt Primorsko.

Union Olimpija je podpisala enoletno pogodbo z Bojanom Radulovićem, ki igra na položaju centra. 25-letni Radulović, ki ima slovensko in srbsko državljanstvo, je v lanski sezoni nastopal za Sixt Primorsko. V slovenskem državnem prvenstvu je v povprečju dosegal 8,6 točke, 5,1 skoka in 1,1 blokade na tekmo.

Igralec je ob podpisu pogodbe izrazil navdušenje zaradi povratka v zeleno-beli dres: "Hvaležen sem trenerju in vodstvu kluba za ponujeno priložnost. Niti za hip nisem okleval, saj mi je vrnitev v Union Olimpijo že dolgoletna želja. S ponosom bom nosil zeleno-beli dres in skušal pomagati ekipi po najboljših močeh."

Gašper Okorn, trener Uniona Olimpije pa je dodal: "S prihodom Radulovića Union Olimpija dobiva še enega povratnika v klub. Slovenski center bo v zeleno-belem dresu gotovo dočakal svojo priložnost in verjamemo, da jo bo s pridom izkoristil. Naša pričakovanja smo mu jasno predstavili in z veseljem je sprejel izziv."

>