Šime Špralja leaves Zadar

Friday, 07. June 2019 at 14:31

Team captain left an emotional message for the fans.

Sime Spralja (Photo: Zadar/Zvonko Kucelin)

Šime Špralja is no longer a player of Zadar. Local boy and the team captain decided to leave his childhood club and to try to help another team from Zadar – Sonik Puntamika.

Špralja has already agreed all terms with Sonik Puntamika, while he left an emotional message for Zadar’s fans:

“Playing for Zadar and acting as the team captain was something truly special. I have already thanked everyone in the club for all the memorable moments we have spent together, while now I want to use this opportunity to say a big thank you to our fans, who have been with us during this whole time. Zadar is a unique club and I will continue to watch it's games in the future."

------------------

Šime Špralja napustio Zadar

Iskusni kapetan KK Zadar, Šime Špralja, nastaviće karijeru u redovima Sonik Puntamike.

Špralja  se zahvalio upravi kluba, a posebno se osvrnuo navijačima Zadra.

“Istina je kako ću sljedeće sezone igrati za KK Sonik Puntamiku i sretan sam s time. Igrati za Zadar i nositi kapetansku vrpcu ipak je bilo nešto posebno i kako sam se već zahvalio predsjedniku, čelnim i svim ljudima u klubu na ukazanom povjerenju, iskoristio bi priliku kako bi se zahvalio i svim navijačima koji su bili uz nas sve ovo vrijeme. Jedan je Zadar i to je jedinstveni klub na ovim prostorima i šire, kojeg ću pratiti i dalje, jer neću otići daleko.” – uz smješak se zahvalio kapetan Šime Špralja.

>