Nikola Tanasković first Mega Bemax reinforcement

Monday, 10. June 2019 at 12:35

Mega Bemax have begun composing their roster for the forthcoming season, as Nikola Tanasković signed with their squad. The power forward spent the majority of the last season with Mladost of Zemun, moving afterwards to OKK Belgrade.

(Photo: Mega Bemax)

After signing with Mega Bemax, Tanasković told that he would do everything in his powers in order to warrant the trust of the club: “I am happy to have received the chance to play at this level and that I can work and make progress in the perfect working conditions that Mega Bemax possesses. I eagerly await for the season to begin and for us to start working. I would like to thank the club for giving me the chance and I will do everything I can to warrant the trust.”

Nikola Tanasković started his senior career at Partizan NIS, from where he was loaned to Spartak Subotica and Mladost Zemun, only to move to OKK Belgrade for the last part of the 2018/19 season. He also played for Serbia national team in 2017 at the U20 European Championship, where he used to average 12.3 points and 5.7 rebounds per game.

--------------------

Nikola Tanasković prvo pojačanje Mege za narednu sezonu

Mega Bemax je već krenuo sa formiranjem tima za narednu sezonu pošto je ugovor sa ekipom potpisao Nikola Tanasković. Krilni centar je najveći deo prošle sezone igrao za Mladost iz Zemuna, da bi potom Superligu odigrao za OKK Beograd.

Po potpisivanju ugovora sa Megom, Tanasković je istakao da će uraditi sve da opravda očekivanja kluba: “Srećan sam što sam dobio šansu da igram na ovom nivou i što mogu da radim i napredujem u sjajnim uslovima koje Mega ima. Željno iščekujem da počne sezona i da krenemo sa radom. Zahvalio bih se klubu na pruženoj prilici, uradiću sve što mogu da opravdam očekivanja.“

Nikola Tanasković je seniorsku karijeru započeo u Partizanu NIS, odakle je na pozajmicama igrao za Spartak iz Subotice i Mladost iz Zemuna, da bi Superligu ove sezone odigrao za OKK Beograd. Takođe, 2017. godine je nastupio za reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu za igrače do 20 godina, gde je u proseku imao 12,3 poena i 5,7 skokova.

>