Vladimir Anzulović is back at Krka bench

Thursday, 07. November 2019 at 12:03

Vladimir Anzulović is the new head coach of Krka of Novo mesto, where he will replace Simon Petrov, that has parted ways with the club of Dolenjska region.

Vladimir Anzulovic (Photo: MZT Skopje Aerodrom/Petr Stojanovski)

The former Krka player and head coach Vladimir Anzulović is now back where he already both played and coached with success in the past. He is coming to Novo mesto, to replace Simon Petrov at the bench of Krka.

After five rounds of the ABA League season, in which Krka achieved two victories alongside three defeats, the club’s management decided to part ways with Simon Petrov. Vladimir Anzulović is now coming as his replacement and will try to turn flow of the results upwards.

Anzulović used to play for Krka between the years 2000 and 2003 and he used to coach them for the first time in the 2015/16 season. In his coaching career, he used also to be in charge of Kvarner, Šibenik and Split.

---------------------

Vladimir Anzulović se vrača na Krkino klop

Vladimir Anzulović je novi trener novomeške Krke, kjer bo zamenjal Simona Petrova, ki se je pred dnevi razšel z dolenjskim klubom.

Nekdanji igralec in trener Krke Vladimir Anzulović se zdaj vrača tja, kjer je že uspešno deloval tako kot igralec, kot trener. Prihaja v Novo mesto, kjer bo na klopi Krke zamenjal Simona Petrova.

Po petih kolih sezone v Ligi ABA, v katerih je Krka zabeležila dve zmagi in tri poraze, se je vodstvo kluba odločilo za prekinitev sodelovanja s Simonom Petrovom. Vladimir Anzulović zdaj prihaja v Novo mesto kot njegova zamenjava in bo krivuljo rezultatov poizkušal obrniti navzgor.

Anzulović je za Krko igral med letoma 2000 in 2003, kot trener pa jo je prvič vodil v sezoni 2015/16. V svoji trenerski karieri je prav tako vodil še moštvi Kvarnerja, Šibenika in Splita.

>