Sterling Dupree Gibbs pens deal with Koper Primorska

Tuesday, 07. January 2020 at 17:17

The Tigers have added another new player to their 2019/20 team roster. 

Koper Primorska fans (Photo: Koper Primorska/Ziga Mikeli)

After signing a contract with Marko Luković last week, Koper Primorska have added another new player to their 2019/20 team roster. The Tigers announced that they have penned a deal with 26-year old point guard Sterling Dupree Gibbs.

Gibbs has spent his entire pro career in Europe. He played for Egis Körmend (Hungary), Nizhny Novgorod (Russia), Kaposvári KK (Hungary), Kolossos Rodou (Greece), Hermine Nantes Atlantique (France), while his last club was Inter Bratislava (Slovakia).

Gibbs will have a chance to make his ABA League debut already next weekend, as his new team Koper Primorska are about to face Mornar in Round 15 of the regular season.

-----------

Koper Primorska okrepljena s Sterlingom Dupree Gibbsom

Potem, ko je minuli teden sklenila sodelovanje z Markom Lukovićem, je Koper Primorska zdaj podpisala pogodbo s 26 letnim košarkarjem iz ZDA.

Do konca sezone bo Sterling Dupree Gibbs, 188 cm visok organizator igre, s svojimi izkušnjami pomagal ekipi iz Kopra na vseh nivojih tekmovanja.

Gibbs ni neznanec v evropski košarki. Letošnjo sezono je začel v Inter Bratislavi na Slovaškem, pred tem pa je že igral v Grčiji, Franciji, na Madžarskem ter v Rusiji. Prva tekma z novo ekipo ga čaka že v soboto, ko bo v 15. kolu lige ABA igrala proti črnogorskemu Mornarju iz Bara.

>