Lukajić - "Katnić will help us a lot"

Thursday, 10. December 2015 at 12:03

Dušan Katnić has returned to Igokea! He signed a contract until the end of the season. At the same time, the club has parted ways with Nemanja Todorović.

Dušan Katnić has returned to Igokea! He signed a contract until the end of the season. At the same time, the club has parted ways with Nemanja Todorović.

Only a couple of days after leaving Krka, Dušan Katnić has found a new club. He decided to return to Igokea, where he played in the last season and where ho won two domestic trophies.

Head coach Željko Lukajić was very satisfied that Katnić re-joined his team:

"The position of point guard is very important for every team. There is no doubt that Katnić will help us a lot, considering his physical abilities and his overall skills that he has showed during the last year. It is very important that he is coming to a familiar surroundings, and that he is in game shape, so I am convinced that he will quickly fit into our team," said Lukajić.

---------------------

Lukajić - "Katnić će nam biti od velike pomoći"

Dušan Katnić, košarkaš koji je na početku sezone iz Igokee prešao u slovenačku Krku iz Novog mesta vratio se u tim iz Aleksandrovca sa kojim je potpisao ugovor do kraja sezone. Saradnja je sporazumno prekinuta sa Nemanjom Todorovićem koji viče nije član Igokee.

Katnić je igrač koji igra na poziciji pleja, a dres Igokee nosio je u prošloj sezoni u kojoj je sa timom iz Aleksandrovca osvojio duplu krunu. U karijeri je nosio još dres Radničkog iz Kragijevca, Anvila, Telenta, Mega Vizure i Crvene zvezde.

Trener Igokee Željko Lukajić zadovoljan je činjenicom da je upravo Katnić pojačao njegov tim, s obzirom da se radi o igraču koji je već bio u Igokei i koji će se uklopiti mnogo brže od bilo kog drugog pojačanja.

"Pozicija plejmejkera u svakom timu je jako bitna pa je tako i kod nas. Sigurno da će nam Katnić mnogo pomoći na toj poziciji s obzirom na fizičke predispozicije koje ima i igru koju je pokazao u prošloj godini. Pozitivno je što ne dolazi u nepoznato, takođe, za nas je jako bitno to što dobijamo jednog igrača koji je pokazao da ima kvalitet, a pri tom, dolazi iz takmičarskog pogona, nije van forme i siguran sam da će se lako i uključiti u naš ritam" rekao je trener Aleksandrovčana Željko Lukajić.

>