Official - Micić IN, Williams and Thompson OUT

Monday, 28. December 2015 at 13:00

Crvena zvezda Telekom parted ways with Marcus Williams and Ryan Thompson and brought Vasilije Micić to his place. The new player has already joined the red and white crew.

Crvena zvezda Telekom parted ways with Marcus Williams and Tyan Thompson and brought Vasilije Micić to his place. The new player has already joined the red and white crew.

It's official. Crvena zvezda Telekom announced that the contracts with Marcus Williams and Ryan Thompson has been mutually terminated by both sides. The red and whites thanked the American players for everything they have done for the club and wished them all the best in future career.

At the same time Crvena zvezda Telekom has signed a new point guard. Vasilije Micić has arrived in Belgrade and joined the red and white crew. Micić spent the first part of the season in Bayern Munich, while he is considered to be one of the most talented point guards in the whole region.

"I am honored and pleased to finally join my favorite club. I want to fit in as soon as possible and to help my team make good results in all competition. Also, I really want to experience something that I have always dreamed of - To win trophies as a player of Crvena zvezda Telekom," said Micić.
------------------

Zvanično - Micić došao, otišli Vilijams i Tompson

Crvena zvezda Telekom se razišla sa Markusom Vilijamsom i na njegovo mesto dovela Vasilija Micića, a raskinula je saradnju i sa Rajanom Tompsonom. Novi igrač crveno-belih je već stigao u Beograd i pridružio se saigračima.

Sada je i zvanično. Crvena zvezda Telekom je objavila da je sporazumno raskinula ugovor sa Markusom Vilijamsom i Rajanom Tompsonom. Crveno-beli su se zahvalili Amerikancima na svemu što su uradili za klub i poželeli im puno sreće u nastavku karijere.

U isto vreme Crvena zvezda Telekom je potpisala novog plejmejkera. Vasilije Micić je doputovao u Beograd i postpisao ugovor sa klubom sa Malog Kalemegdana. Micić važi sa jednog od najtalentovanijih plejmejkera sa ovih prostora, a dolazi iz Bajerna gde je proveo prvi deo sezone.

"Doživeo sam veliku čast i zadovoljstvo da konačno dođem u klub za koji navijam odmalena. Želim da se što pre uklopim, da svi zajedno napravimo što bolji rezultat u svim takmičenjima i da doživim još nešto, o čemu maštam još kao dečak - da podižem pehare kao igrač Crvene zvezde Telekom," rekao je Micić.