Strahinja Mićović reinforced Igokea

Saturday, 16. July 2016 at 13:43

Power forward Strahinja Mićović is a new member of Igokea. As the club announced, the player has agreed on a 1+1 contract with the club of Aleksandrovac.

Power forward Strahinja Mićović is a new member of Igokea. As the club announced, the player has agreed on a 1+1 contract with the club of Aleksandrovac.

Igokea have strengthened their ranks by adding a new tall player to the roster. The newcomer"s name is Strahinja Mićović and he arrived to Aleksandrovac from Borac Čačak, for which he played in the Serbian Superleague last season, averaging 15.4 points, 6 rebounds and an assist per contest.

The player which has previously played for the sides like Radnički Belgrade, OKK Belgrade, FMP and finally Borac, has agreed on a 1+1 cooperation with the club from Aleksandrovac and is the first reinforcement of the club this summer.

--------------------

Strahinja Mićović pojačao Igokeu

Krilni centar Strahinja Mićović je novi igrač Igokee. Kao što je klub objavio, igrač je dogovorio dvogodišnju (1+1) saradnju sa klubom iz Aleksandrovca.

Igokea je pojačala svoje redove dodavši novog visokog igrača u svoj sastav. Novajlija se zove Strahinja Mićović, a u Aleksandrovac stiže iz Čačka, gde je u prošloj sezoni za Borac nastupao u Superligi Srbije, u proseku postizavši 15,4 poena, 6 skokova i asistenciju po meču.

Igrač, koji je u prošlosti igrao za klubove poput Radničkog iz OKK iz Beograda, FMP i na kraju Borac, dogovorio je sa klubom iz Aleksandrovca saradnju na 1 godinu sa mogućnošću produžetka na još jednu i postao je prvo pojačanje ovog ABA ligaša za novu sezonu.
>