Jakov Vladović returns to Zadar!

Wednesday, 03. August 2016 at 16:09

Eruption of emotions in Zadar. Fans favorite has returned home!

Eruption of emotions in Zadar. Fans favorite has returned home!

Jakov Vladović will once again wear the jersey of Zadar! This 33-year old point guard has signed a two-year contract with the club in which he started his basketball career.

Vladović played for Zadar from 2001 to 2007 and in the 2010/11 season, while during that time he won 1 regional league, 1 Croatian Championship and 4 Croatian Cups.

Over the years he has changed several clubs while the last team he played for was Zagreb.

-------------------

Jakov Vladović se vratio u Zadar

Jakov Vladović vratio se u Košarkaški klub Zadar!

33-godišnji organizator igre s matičnim klubom dogovorio je dvogodišnju suradnju. Vladović je sa Zadrom osvojio regionalnu Goodyear ligu, četiri Kupa Krešimira Ćosića i prvenstvo Hrvatske 2005. godine...

"Veselim se zbog povratka u matični klub nakon dugih šest godina. Trener Matulović mi je prezentirao viziju nove momčadi koja bi trebala biti mahom sastavljena od domaćih igrača i to mi je zasigurno bio dodatan izazov i motiv za povratak.”

Obzirom na iskustvo i kvalitetu, Vladoviću bi uz kapetana Lovru Bašića trebao biti predvodnik novog, 'pomlađenog' Zadra...

"Na meni će biti zasigurno velika odgovornost i spreman sam na tu ulogu. Lovre je pokazao veliki talent, a vjerujem da može još dodatno napredovati uz povećanu minutažu. Vidjet ćemo još tko će nam se od igrača pridružiti, ali ja sam optimist i vjerujem da ćemo donijeti puno zadovoljstva našim navijačima”, poručio je Vladović.

>