Mornar presented team for the 2016/17 seaso

Wednesday, 31. August 2016 at 12:24

In a pleasant atmosphere of Hotel "Sidro" in Bar, Mornar have presented their team for the 2016/17 campaign.

In a pleasant atmosphere of Hotel "Sidro" in Bar, Mornar have presented their team for the 2016/17 campaign.

The following players will wear the jersey of Mornar Bar in the following season: Marko Mijović (team captain), Lamont Jones, Nikola Korać, Nemanja Krstić, Emir Hadžibegović, Mihailo Radununović, Marko Ćalić, Marko Mugoša, Balša Radunović, Antabia Waller, Octavius Ellis, Cole Dickerson, Radoje Vujošević and Ivan Todorović.

Mornar Bar head coach Đorđije Pavićević stated that he expects a big support from the fans in the 2016/17 ABA League season.

"First of all I want to thank you all for coming here in such a large number. Your support means a lot to us, while we will try to show down at the court that we deserve it. We promise that you will enjoy at our games, and I hope that we will all have many opportunities to celebrate our wins. I am convinced that the new triumphs will quickly make us forget the good results from the previous season, although we will now face much stronger rivals in much stronger competition."

Mornar Bar player Balša Radunović revealed team goals for the upcoming campaign.

"I hope that we can play ABA League at a high level. Although our goal is to avoid relegation, we will try to do much more than that. Our team is complete, we have already played two friendly games, so I think we can be satisfied with everything we have done so far, and that we can be optimists about our future. I believe that we will be a worthy opponent to everyone in the ABA League, especially in Bar where even the best teams will have to try really hard to avoid being defeated."

------------------

Mornar promovisao ekipu za sezonu 2016/2017.

U veoma lijepom ambijentu hotela "Sidro” sinoć je promovisana nova ekipa Mornara za takmičenje na tri fronta - u Aba ligi, kvalifikacijama za Ligu šampiona, kao i za domaće prvenstvo i kup.

Ekipu je u narednoj sezoni činiti kapiten Marko Mijović i igrači Lamon Džouns, Nikola Korać, Nemanja Krstić, Emir Hadžibegović, Mihailo Radununović, Marko Ćalić, Marko Mugoša, Balša Radunović, Antabia Voler, Oktavius Elis, Kol Dikerson, kao i dvojica centara koji su najavljeni kao potencijalna pojačanja: Radoje Vujošević i Ivan Todorović.

šef stručnog štaba Đorđije Pavićević istakao je da očekuje veliku podršku navijača u predstojećoj sezoni:

"Hvala što ste došli u ovolikom broju da nas podržite, a na nama je da se pokažemo tamo gdje smo najbolji, na terenu, da dokažemo da zaslužujemo vašu podršku. Obećamo da ćete uživati na našim utakmicama, nadam se i uglavnom slaviti s nama pobjede: Uvjeren sam da ćemo one rezutate od prošle sezone brzo zaboraviti zbog novih pobjeda, iako nas čeka jače takmičenje i jači rivali.”

Igrač Mornara Balša Radunović istakao je primarne ciljeve kluba:

"Nadam se da možemo da odigramo ABA ligu na dobrom nivou, iako nam je cilj osptanak, da uradimo i više od toga. Sada samo kompletni, odigrali smo u ranoj fazi priprema dvije utakmice i mislim da možemo da budemo zadovoljni onim što je do sada urađeno i optimisti kada je riječ o onome što planiramo da uradimo. Vjerujem da ćemo ravnopravno moći da e nosimo sa svim ekipama, naročito u Baru gdje će i najbolje ekipe morati dobro da se pomuče ako žele da izbjegnu poraz.”

>