Nikola Kočović confirmed as Mega’s first signing for the new season

Tuesday, 15. June 2021 at 12:53

Mega Soccerbet have made their first signing for the 2021/22 season as they penned a deal with former Borac point guard Nikola Kočović.

Nikola Kocovic (Photo: Cedevita Olimpija/Ales Fevzer)

Mega Soccerbet have made their first signing for the 2021/22 season as they penned a deal with former Borac point guard Nikola Kočović.

Kočović spent the last three years in Borac, while he averaged 10.7 points and 2.7 assists per game in the 2020/21 ABA League season.

“I am very glad that I got the opportunity to play for Mega Soccerbet, which is a great club for young players. It is now up to me to give my best in order to justify the trust the club has put in me,” said Kočović.

 --------------------------

Nikola Kočović prvo pojačanje Mege za narednu sezonu

Bek Borca iz Čačka Nikola Kočović je prvo pojačanje Mege za narednu sezonu!

Ubrzo pošto je završena i više nego uspešna sezona kluba, Mega je krenula sa formiranjem sastava za narednu sezonu pošto je potpisan ugovor sa Nikolom Kočovićem koji je prethodne tri sezone igrao za Borac iz Čačka.

Po potpisivanju ugovora sa Megom Kočović je istakao da je Mega sjajno okruženje, posebno za mlade igrače:

– Veoma mi je drago što sam dobio priliku da igram u Megi koja je sjajno okruženje, posebno za mlade igrače. Na meni je da dam sve od sebe, počevši od treninga, kako bih doprineo napretku tima i opravdao ukazano poverenje kluba, izjavio je Kočović.

Nikola Kočović je rođen 17. aprila 1996. godine u Čačku, visok je 197 centimetara i igra na poziciji beka. Seniorsku karijeru je započeo u Mladosti iz Čačka, a igrao je još za Spartak iz Subotice, Metalac, Mladost iz Zemuna, Vršac, Mladost iz Mrkonjić Grada, a poslednje tri sezone je nastupao za Borac iz Čačka.

Za Borac je u ABA ligi ove sezone u proseku beležio 10.7 poena i 2.7 asistencija.

>