Mladen Vujić inks contract with Mega Soccerbet

Thursday, 17. June 2021 at 15:38

Mega Soccerbet have completed their second transfer this offseason. After signing a contract with Nikola Kočović, the Pink troops have reached an agreement with 23-year-old center Mladen Vujić.

Mladen Vujić (Photo: Mega Soccerbet)

Mega Soccerbet have completed their second transfer this offseason. After signing a contract with Nikola Kočović, the Pink troops have reached an agreement with 23-year-old center Mladen Vujić.

Vujić started his pro career in Žarkovo in 2016, while in 2018 he moved to OKK Beograd. He has spent the following three years in OKK Beograd, while at the end of the 2020/21 season he joined Vojvodina Novi Sad for the final stage of the 2020/21 Serbian National Championship.

“I am extremely happy to be a part of a club that has led many players on the right path in its history. I am grateful for the opportunity and I will do my best to live up to expectations in the best possible way,” said Vujić.

Vujić averaged 13.7 points and 4.2 rebounds last season while playing for OKK Beograd.

----------------

Posle Kočovića, u Megu stigao i Mladen Vujić

Mega je nastavila sa formiranjem sastava za narednu sezonu pa je ubrzo po dovođenju Nikole Kočovića, potpisan ugovor i sa Mladenom Vujićem koji je ove sezone igrao za OKK Beograd i Vojvodinu.

Po potpisivanju ugovora sa Megom, Vujić je istakao da je zahvalan na ukazanoj šansi:

Izuzetno mi je drago što postajem deo kluba koji je u svojoj istoriji mnogo igrača izveo na pravi put. Zahvalan sam na ukazanoj šansi i potrudiću se da opravdam očekivanja na najbolji mogući način, izjavio je Vujić.

Mladen Vujić je rođen 14. avgusta 1998. godine u Beogradu, visok je 205 centimetara i igra na poziciji Centra. Seniorsku karijeru je započeo 2016. godine u Žarkovu, da bi 2018. godine prešao u OKK Beograd gde je proveo tri sezone, a poslednju Superligu je odigrao za Vojvodinu.

Za OKK Beograd je ove sezone u Košarkaškoj ligi Srbije u proseku beležio 13.7 poena i 4.2 skoka po utakmici.

>