Ivan Majcunić is the new reinforcement of Cibona

Tuesday, 06. July 2021 at 19:58

Cibona have agreed on a 2-year contract with Gorica captain, 24-year old shooting guard, Ivan Majcunić.

Ivan Majcunic (Photo: ABA League/Dragana Stjepanovic)

Ivan Majcunić started his career playing for Jaska, from where he moved to Gorica and spent two seasons in Zagreb.

Last season he has been averaging 24.4 minutes per game in ABA League 2 with an average of 12.3 points, 3 rebounds and 1.3 assists per game.

After having signed with Cibona, Majcunić told: “As the information reached me, that Cibona are interested in cooperation, I haven't hesitated even for a single moment. The coach introduced me his vision of the roster in the forthcoming season and my role in it. I have been delighted with the call and I am happy that everything has come true. I have been following Cibona and its games for a several seasons. The team used to be composed of quality player, several young ones among them. I believe that I would adapt fast and I am looking forward to meeting new coaches and teammates. It is my desire to play as well as I can and give my share in achieving the best possible results in all competitions.”

-----------------------

Ivan Majcunić je novo pojačanje Cibone

Cibona potpisala je dvogodišnji ugovor s donedavnim kapetanom Gorice, 24- godišnjim šuterom Ivanom Majcunićem.

Karijeru je počeo u rodnom Jastrebarskom igrajući za Košarkaški klub Jasku, odakle je prešao u Goricu, a dvije je sezone proveo i u Zagrebu.

U protekloj sezoni je u dresu Gorice u ABA 2 ligi za 24.4 minute provedene u igri postizao u prosjeku 12.3 poena, 3 skoka i 1.3 asista.

Nakon potpisivanja ugovora s Cibonom, Majcunić je rekao: „Kad je do mene došla informacija da je Cibona zainteresirana za suradnju, nisam oklijevao ni trenutka. Trener mi je predstavio svoju viziju momčadi u idućoj sezoni i moju ulogu u njoj. Bio sam polaskan pozivom i drago mi je da je sve realizirano. Pratim Cibonu i njenu igru već dugi niz godina. Ekipa je prošle godine bila sastavljena od kvalitetnih igrača, bilo je dosta mlađih. Vjerujem u brzu prilagodbu i veselim se upoznavanju novih suigrača i trenera. Želja mi je pružati što bolju igru i dati doprinos u ostvarivanju što boljih rezultata u svim natjecanjima.“
 

>