Ivan Novačić joins Cibona until the end of the season

Monday, 03. January 2022 at 13:27

Ivan Novačić has returned to Cibona!

Ivan Novacic (Photo: Zadar/Zvonko Kucelin)

Ivan Novačić has returned to Cibona! This 36-year-old forward has officially signed a contract with the Zagreb team until the end of the season, while he will be available to make his 2021/22 season debut already this Monday in the match against Mornar-Barsko zlato.

“Obviously I am more than happy to be part of Cibona again. The current roster is very young, so I believe that I can use my experience to help the team both on and off the court. The team has a great potential and with this young players on our side we should not fear for the club’s future. I am very optimistic ahead of the rest of the season,” said Novačić.

Ivan Novačić played for Cibona from 2017 to 2021, while after leaving the Wolves last summer he did not play for any other team in the past 6 months.

-----------------------------

Cibona do kraja sezone potpisala iskusnog Ivana Novačića

Košarkaški klub Cibona i iskusno krilo Ivan Novačić ponovno su zajedno. Ovaj 36-ogodišnji Zadranin, koji je u Ciboni proveo četiri sezone, svakako će pomoći mladoj ekipi svojim iskustvom. Klub je žurnim postupkom obavio registraciju pa je popularni Nova na raspolaganju treneru Jovanoviću već za današnju utakmicu protiv Mornara.

Povodom povratka u redove Vukova Novačić je izjavio: “Svakako da mi je i više nego drago što sam ponovno u Ciboni. Za klub me vežu lijepa sjećanja i nadam se da ćemo u bitnom periodu koji nam slijedi pokazati karakter. Ovo je mlada ekipa i svakako da svojim iskustvom mogu pomoći u razvoju igrača svojim primjerom na terenu i van njega. Mislim da s ovim potencijalom se ne trebamo bojati za rezultat i budućnost Kluba te s optimizmom krećemo u nastavak sezone.”

>