Boris Savović inks short-term contract with Mega Mozzart

Wednesday, 05. January 2022 at 12:16

Boris Savović has returned to Mega Mozzart as he signed a short-term contract with the Belgrade team. 

Boris Savovic (Photo: Mega Leks/Ivica Veselinov)

Boris Savović has returned to Mega Mozzart as he signed a short-term contract with the Belgrade team.

Due to a large number of players who were tested positive on COVID-19, mega Mozzart have decided to add 34-year-old Savović to their 2021/22 team in order to have enough players in their roster while the others are recovering from illness.

Boris Savović has previously played for Mega Mozzart in the 2015/16 season when he averaged 17 points per game in 4 games that he appeared for the Pink troops in the regional league.

Savović was a member of numerous well-known clubs throughout his career, including some from our region like Hemofarm, Crvena zvezda mts, Budućnost VOLI and Mega Mozzart.

He spent the previous season in Russian team Enisey.

---------------------------

Savović potpisao kratkotrajni ugovor sa Megom

Košarkaški klub Mega Mozzart potpisao je kratkotrajni ugovor sa Borisom Savovićem.

Usled velikog broja pozitivnih nalaza na Kovid-19 u Megi, zbog čega su odložene i utakmice ABA lige sa ekipama Partizana i SC Derby, KK Mega Mozzart je potpisao kratkotrajni ugovor sa Borisom Savovićem kako bi kompletirala roster u periodu oporavka i pravovremenog povratka igrača na parket. Savoviću će ovo biti drugi boravak u klubu, posle onog u sezoni 2015/16 kada je sjajno odigrao četiri utakmice za Megu u ABA ligi.

Boris Savović je rođen 18. juna 1987. godine, visok je 210 centimetara i igra na poziciji krilnog centra. Seniorsku karijeru je započeo u Hemofarmu, a nastupao je još i za Budućnost, Galatasaraj, Crvenu zvezdu, Bajern, Ulm, Turk Telekom, Veneciju, Zielonu Goru, Avtodor, Gojang Orions i Parmu, a svoj poslednji klub Enisej je napustio pre početka ove sezone.

>