Kendrick Perry from Panathinaikos to Budućnost VOLI

Sunday, 23. January 2022 at 16:13

Kendrick Perry, former Panathinaikos member, has reinforced the blue and white until the end of the season.

Kendrick Perry (Photo: Cedevita Olimpija/Ales Fevzer)

The 29-year old guard has played his first senior career at Sidney Kings, following which he moved to Hungary, to play for Kormend and Szolnok, as well as Karposh Sokoli.

Kendrick Perry spent the 2018/19 season at Nizhny Novgorod, and afterwards moved to the AdmiralBet ABA League, where he played for Mega Mozzart and Cedevita Olimpija.

This season he played for Panathinaikos, for which he has been averaging 5.2 points, 1.8 rebounds and 1.7 assists in the Greek National Championship and EuroLeague.

---------------------

Kendrik Peri novi je košarkaš Budućnost Volija

Kendrik Peri, dosadašnji košarkaš evroligaškog Panatinaikosa, pojačao je plavo-bijele do kraja sezone.

Dvadesetdevetogodišnji bek studirao je na Univerzitetu Jangstaun Stejt od 2010. do 2014. godine.

Prvu profesionalnu sezonu u karijeri je igrao za Sidnej Kingse. Potom je branio boje ekipa iz Mađarske, Kormenda i Solnoka, kao i Karpoš Sokolija iz Sjeverne Makedonije.

Sezonu 2018/19 je proveo u Nižnjem Novgorodu, da bi prethodne dvije sezone nastupao u ABA ligi. U sezoni 2019/20 igrao je za Megu, dok je prethodnu sezonu proveo u Cedevita Olimpiji.

U dresu Cedevita Olimpije  je imao sjajnu sezonu, prosječno bilježeći 14.65 poena, 4.9 asistencija i 2.6 skokova uz 1.1 ukradenu loptu.

Ove sezone je na 29 mečeva za Panatinaikos u prosjeku postizao 5.2 poena, 1.8 skokova i 1.7 asistencija u grčkom prvenstvu i u Evroligi.
 

>