Crvena zvezda mts sign a 2-year contract with Hassan Martin

Saturday, 09. July 2022 at 20:26

Crvena zvezda mts have completed another big transfer as they signed a 2-year deal with Hassan Martin.

Hassan Martin (Photo: Buducnost VOLI)

Crvena zvezda mts have completed another big transfer as they signed a 2-year deal with Hassan Martin.

Martin spent the previous two season in Olympiacos Piraeus with whom he played in the 2022 Turkish Airlines EuroLeague Final Four. He averaged 5.5 points and 3 rebounds per game in the 2021/22 Turkish Airlines EuroLeague season.

Hassan Martin is therefore coming back to AdmiralBet ABA League as he played for Budućnost VOLI in the 2019/20 season during which he was one of the best players of the Podgorica side.

Martin is the 2nd new player to join Crvena zvezda mts this summer after Nemanja Nedović.

-----------------------------------------

Hasan Martin novo pojačanje Crvene zvezde

Centar Olimpijakosa Hasan Martin novo je pojačanje Crvene zvezde!

Nekadašnji centar Budućnosti i Olimpijakosa iz Pireja za koji je nastupao prethodne dve sezone, potpisao je sa crveno belima  ugovor na dve sezone.

Hasan Martin je rođen 22.novembra 1995.godine u Njujorku, visok je 201 centimetar, odlikuje ga za poziciju na kojoj igra izuzetna brzina i velika snaga, kao i izuzetno čvrsta igra u odbrani.

Nekadašnji student koledža „Rhode Island“ osvojio je prošle sezone duplu krunu sa Olimpijakosom, i nastupao je na F4 Evrolige koji se održao u Beogradu.

Martin je drugo pojačanje KK Crvena zvezda u letnjem prelaznom roku, nakon povratka Nemanje Nedovića među crveno bele, i svojim dolaskom pojačaće konkurenciju među visokim igračima i doneti nove opcije za naš tim na parketu u predstojećoj sezoni.

>