Igokea m:tel sign contract with former FMP Meridian captain Nenad Nerandžić

Wednesday, 14. December 2022 at 18:19

Former FMP Meridian captain Nenad Nerandžić will spend the rest of the 2022/23 season in Igokea m:tel.

Nenad Nerandzic (Photo: FMP Meridian)

Former FMP Meridian captain Nenad Nerandžić will spend the rest of the 2022/23 season in Igokea m:tel.

Nerandžić has played 9 games for FMP Meridian in the ongoing AdmiralBet ABA League season, averaging 7.4 points and 3.9 rebounds along the way.

He will be able to play for Igokea m:tel in AdmiralBet ABA League from the start of Round 14 when the 2nd part of the 2022/23 regular season officially begins.

Nenad Nerandžić started his pro career in Beuvuk for which he played from 2016 to 2018. After that he spent one season in Metalac Farmakom, while in 2019 he moved to Borac Mozzart where he stayed for the following two years and helped the Čačak crew win the promotion to AdmiralBet ABA League.

In the summer of 2021, Nerandžić moved to FMP Meridian where he became the team captain a year later.

------------------------------

Nenad Nerandžić prešao u Igokeu m:tel

Uprava Igokea m:tel je odlučila da pojača konkurenciju pod košem potpisivanjem Nenada Nerandžića rođenog 1996. i visok 203 cm, koji stiže iz FMP Meridian.

Profesionalnu karijeru započeo je u Beovuku za koji je nastupao dvije sezone prije nego što je prešao u Metalac iz Valjeva. Nerandžić je tamo skrenuo pažnju na sebe i bio jedan od glavnih igrača ekipe u KLS-u. Vreme je bilo za novi iskorak pa je krilni centar prešao u Borac iz Čačka sa kojim je izborio plasman iz ABA 2 u najjače regionalno takmičenje. Ostao je i narednu sezonu u gradu kraj Morave, promovisao se u jednog od lidera ekipe i prosječno bilježio 8.2 poena i 4.5 skoka. Vreme je bilo za naredni iskorak, stigao je u FMP gdje je startna ’’četvorka’’. Karakterišu ga pouzdan šut spolja, ali i sjajan osećaj za asistenciju za igrača sa visoke pozicije.

>