Bryce Jones is coming to Igokea m:tel

Wednesday, 10. July 2024 at 11:35

Bryce Jones, who is returning to the AdmiralBet ABA League courts, is the new player of Igokea m:tel. The player is expected to easily adapt to the system of head coach Nenad Stefanović, since the two used to cooperate at FMP Soccerbet before.

Bryce Jones (Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanovic)

Bryce Jones has, after a college career spent at Murray State Racers, continued his career in Europe, playing for Ulcinj, after which he moved on to Borac Mozzart, FMP Soccerbet, Limoges and U-BT Cluj-Napoca.

In the last BKT EuroCup season, he used to average 11.2 points, 3.1 rebounds, 4.3 assists and 1.3 steals per game.

--------------------

Bryce Jones dolazi u Igokeu m:tel

Povratnik u ABA ligu, poznato lice, Bryce Jones, 183 cm visok rođen 1994. u Brooklyn-u, je novi igrač u timu Nenada Stefanovića sa kojim je sarađivao u FMP-u, tako da će se lako prilagoditi na sistem rada.

Jones je poslije koledž karijere koju je proveo u Murray State Racers nastavio u Evropi, a prvi tim mu je bio Ulcinj, i tu je bio MVP crnogorske lige. Nakon toga stiže u Borac iz Čačka i ostaje 2 sezone, poslije toga nastavlja u FMP-u, zatim slijedi Limoges s kojim je pored domaćeg takmičenja igrao i BCL da bi sledeću sezonu prešao u Kluj Napoca s kojim je igrao Eurocup.

U poslednjoj sezoni u Eurocup-u postizao je 11.2 poena, 3.1 skokova, 4.3 asistencije i 1.3 osvojene lopte.
 

>