News

Isaiah Austin is officially a new player of FMP

It is official! Talented American center signed a contract with FMP. 

Branko Maksimovic (Photo: FMP)

It is official! Talented American center signed a contract with FMP.

Former student of Baylor University arrived in Belgrade last Tuesday and after that he underwent a series of detailed medical exams. On Friday evening he got a permission from doctors to play basketball for the two-time regional champions.

Austin (216 cm, 23 years) will wear No. 34 in FMP, while he has already met with the head coach Branko Maksimović and with his future teammates.

The medical tests also showed that Austin has arrived in Belgrade in good physical condition, while he will have the first training with the team this Saturday.

------------

Ajzea Ostin potpisao za FMP

Američki talentovani centar Ajzea Ostin potpisao je u subotu ugovor sa FMP-om.

Nekadašnji polaznik univerziteta "Bejlor" visok 216 centimetara, doputovao je u utorak u Beograd nakon dvodnevnog puta iz Sjedinjenih Država, a nakon trodnevnih detaljnih i rigoroznih medicinskih pregleda, u petak je dobio dozvolu lekara da zvanično može da igra košarku u dresu dvostrukog prvaka regionalne lige.

Ostin će u novom klubu nositi dres sa brojem 34, a paralelno sa pregledima, već se upoznao sa novim saigračima i trenerom Maksimovićem, koji će odlučiti kada će odlični Amerikanac i zvanično debitovati u dresu FMP-a.

Lekarski pregledi i testovi opterećenja su takođe pokazali da je Ostin stigao u klub sa zavidnom fizičkom spremom, a prve treninge u novom klubu, odradiće u subotu.