Marko Jeremić is staying in FMP

Tuesday, 25. June 2019 at 17:07

Excellent shooter has extended contract with the Panthers.

Marko Jeremic (Photo: Petrol Olimpija/Ales Fevzer)

And we have the first big news from FMP in the current transfer period. The Panthers have extended contract with Marko Jeremić for 1 more year.

Jeremić was one of the best players of FMP in the previous season in which he was the only one from the team to spend more than 600 minutes on court during the 2018/19 ABA League campaign. This excellent shooter averaged 10.2 points and 2.2 rebounds per game in the 2018/19 regional league season.

 

-----------------

Jeremić produžio ugovor

Jedan od najboljih košarkaša FMP-a Marko Jeremić, stavio je potpis na novi ugovor sa Panterima. Jeremić je danas u hali FMP-a u prisustvu direktora kluba Vladana Mitrovića, produžio ugovor na još godinu dana, pa će ovo biti njegova četvrta sezona sa Panterima.

Marko Jeremić (rodjen 23.11.1991. godine, 192 cm)je u prošloj sezoni bo jedan od ključnih igrača u timu Vladimira Jovanovića, a u prilog tome ide i činjenica da je na parketu ukupno poveo 658 munuta što je ujedno i največa minutaža nekog igrača u prošloj sezoni.

Produžetkom ugovora sa Jeremićem na još godinu dana KK FMP je počeo da ispunjava zacrtani cilj, a to je da se sačuva kostur ekipe koja je u prošloj sezoni pružala sjajne partije.

>