Krka reinforced by Pašalić

Friday, 27. December 2019 at 17:56

Krka reinforced its team by adding 32-year old and 192 cm tall shooting guard Muhamed Pašalić.

(Photo: FIBA)

Muhamed Pašalić started his senior career in 2006 at Bosna of Sarajevo and since 2011 he has been playing abroad. He started at Kavala and continued at Aris, then moved to Reims and afterwards returned to Aris. He spent the last four years in Romania, where he played for Cluj Napoca and Oradea, with which he became Romanian champion last season.

He began this season at Panionios, where he has been averaging 8.7 points, 2.1 rebounds and 4.8 assists per game in his 11 appearances.

“I have been here for two days and I am trying my best to fit into the team and the system of work of the head coach Anzulović,” Pašalić told, adding that he hopes that he would be able to help Krka to achieve their goals.

--------------------

Krko okrepil Pašalić

Krka je svoje moštvo okrepila z 32-letnim in 192 cm visokim branilcem Muhamedom Pašalićem.

Muhamed je člansko kariero začel leta 2006 v Bosni iz Sarajeva, od leta 2011 pa igra v tujini. Začel je v grškem prvoligašu Kavali, nadaljeval v Arisu, se za leto preselil v francoski Reims, nato pa se je vrnil v Aris. Zadnje štiri leta je preživel v Romuniji, kjer je igral leto dni v Cluj Napoci in tri leta v Oradei, s katero je lansko sezono osvojil romunsko prvenstvo. Letošnjo sezono je začel v grškem Panioniosu, kjer je v 11 tekmah v povprečju beležil 8,7 točke, 2,1 skoka in 4,8 podaje na tekmo.

Bil je reprezentant Bosne in Hercegovine na evropskih prvenstvih 2013 in 2015.

„Dva dni sem tukaj, skušam se vklopiti v ekipo in osvojiti sistem ter način dela trenerja Anzulovića,“ je povedal Pašalić, ki je ob tem dejal, da se nadeja, da bo čim bolj lahko pomagal Krki pri uresničitvi zastavljenih ciljev.

>