Marko Pecarski turns 18 and inks pro contract with Partizan NIS

Tuesday, 27. February 2018 at 15:56

Marko Pecarski has signed his first professional contract with Partizan NIS.

Marko Pecarski (Photo: Partizan NIS)

After he turned 18 this month, Marko Pecarski has received the best birthday present. He signed his first professional contract with Partizan NIS, which will keep him in the club for the next 4 years.

"I am very happy and proud because of my first professional contract. I believe that I will continue to improve myself as a player while wearing the jersey of Partizan NIS, and that I will justify the trust the club has put in me," said Pecarski.

-------------

Marko Pecarski potpisao profesionalni ugovor

Nakon što je postao punoletan, mladi košarkaš crno-belih je potpisao profesionalni ugovor po kojem će u naredne četiri godine nositi dres Partizana.

Marko Pecarski je potpisao profesionalni ugovor sa Partizanom! Mladi košarkaš crno-belih, do punoletstva je bio stipendista kluba, a nakon povratka iz Amerike i obaveza sa juniorskim timom, Marko je stavio svoj potpis na četvorogodišnji ugovor.

"Srećan sam i ponosan zbog prvog profesionalnog ugovora. Verujem da ću u Partizanu nastaviti da se razvijam i napredujem na svim poljima, a da ću ukazano poverenje uspevati da opravdam na svakom treningu i na svakoj utakmici", istakao je Pecarski po potpisivanju ugovora.

>