Devin Oliver is leaving Petrol Olimpija

Monday, 02. July 2018 at 13:04

After two seasons, spent in Stožice, Devin Oliver is leaving Stožice, since he has agreed on cooperation with Banvit of Bandirma.

Devin Oliver (Photo: Petrol Olimpija/Ales Fevzer)

Devin Oliver is no longer Petrol Olimpija player. This became clear, as the American forward, who has become a true leader of the green and white squad in his two seasons spent with the Dragons, has agreed on cooperation with Turkish Basketball Champions League side Banvit, which was led from the bench in the previous season by Petrol Olimpija former head coach Sašo Filipovski.

Devin Oliver will again be playing alongside his former teammate Jordan Morgan, with which they formed an excellent duo last season, since Morgan has signed with Banvit in the previous days.

Oliver has, as previously mentioned, been one of the key players of Zoran Martić’s squad in the 2017/18 season, when he averaged 13.2 points, 7.2 rebounds, 2.9 assists and 2 steals per game.

---------------------

Devin Oliver zapušča Petrol Olimpijo

Po dveh sezonah, ki ju je odigral v zmajevem gnezdu, se Devin Oliver poslavlja, saj se je za sodelovanje dogovoril s turškim Banvitom iz Bandirme.

Devin Oliver ni več član Petrol Olimpije. To je postalo jasno, potem ko se je ameriški krilni košarkar, ki se je v dveh sezonah pri Zmajih izoblikoval v pravega vodjo zeleno-bele čete, dogovoril za sodelovanje s turškim članom košarkarske Lige prvakov Banvitom, ki ga je v minuli sezoni s klopi vodil nekdanji trener Petrol Olimpije Sašo Filipovski.

Devin Oliver bo v naslednji sezoni ponovno združil moči s svojim rojakom, s katerim sta se v minuli sezoni v Stožicah izvrstno ujela, Jordanom Morganom, ki je pogodbo s Turki sklenil v minulih dneh.

Oliver je, ko že rečeno, bil eden ključnih mož moštva Zorana Martića v sezoni 2017/18, v kateri je v Ligi ABA v povprečju beležil 13,2 točki, 7,2 skoka, 2,9 podaje ter 2 ukradeni žogi na srečanje.

>