Partizan NIS part ways with Mihajlo Andrić

Wednesday, 04. July 2018 at 15:06

After 10 years spent in his beloved club, Mihajlo Andrić has left the black & white family. 

Mihajlo Andric (Photo: Mornar/MEDIA Pro)

Mihajlo Andrić is no longer a player of Partizan NIS! After 10 years spent in his beloved club, this 24-year old player has left the black & white family. His contract with Partizan NIS expired last month, while the two sides agreed not to extend it.

Andrić arrived in Partizan NIS at the age of 14, he played for all youth teams of the black & whites, while he joined the senior squad back in 2012.

Partizan NIS wished Andrić a lot of luck and success in the future.

----------------

Razišli se Partizan i Andrić

Mihajlo Andrić odlazi iz Partizana! Krilni košarkaš koji je više od 10 godina proveo u redovima crno-belih, od naredne sezone će nastupati u dresu drugog kluba. Krajem juna ove godine, Mihajlu je istekao ugovor, a nakon obavljenih razgovora između igrača i uprave, postignut je dogovor da do produžetka saradnje ne dođe.

Mihajlo je u Partizan stigao sa 14 godina i prošao je sve selekcije crno-belih. Nastupao je i za pionire, kadete, juniore...a od 2012. godine je bio priključen prvom timu.

Sa dvadeset i četiri godine, Mihajlo je sa Partizanom prošao puno toga. Osvojene titule, Evroligu, Evrokup, kao i neugodnu povredu koja ga je odvojila od terena skoro čitave sezone 2015/16.

Partizan NIS je poželeo Mihajlu puno sreće i uspeha u nastavku karijere!

>