News

Kastrati two more seasons in Ljubljana

Erjon Kastrati, another player from the championship 2017/18 team, will stay in Ljubljana for two more seasons.

Erjon Kastrati (Photo: Cedevita/Marin Susic)

Kastrati first came in Ljubljana in 2011 and played also for the teams of youth teams. He will stay with Ljubljana’s Dragons for two more seasons. He joined Petrol Olimpija before the start of the 2017/18 season, after spending 2011/12 in LTH Castings from Skofja Loka, and then wore Krka’s jersey from 2012 until 2017. He won National title twice and won the cup three times with the team from Novo mesto.

Young, 23-year-old Kastrati, has averaged 3.5 points, 1.9 rebounds and 0.8 assists per game in the ABA League last season.

Erjon Kastrati was delighted when he extended his deal with the Dragons: "I am happy for the fact that our cooperation will continue. I feel excellent in Ljubljana and I can’t wait for the season to begin. I will give my best on the court and I hope for the best possible results."

--------------------

Kastrati še dve sezoni v Ljubljani

Petrol Olimpija je v Zmajevem gnezdu zadržala še enega igralca iz ekipe, ki je v sezoni 2017/18 v Ljubljano uspela pripeljati 17. naslov državnega prvaka. Še dve sezoni bo v Ljubljani ostal Erjon Kastrati.

Erjon Kastrati, ki je v Ljubljano prvič prišel leta 2011 in igral tudi v ekipah mlajših starostnih kategorij Petrol Olimpije, bo v Zmajevem gnezdu ostal vsaj še dve sezoni. Ljubljanskemu moštvu se je pridružil pred začetkom sezone 2017/18 po tem, ko je sezono 2011/12 preživel v škofjeloškem LTH Castingsu, med letoma 2012 in 2017 pa nosil dres novomeške Krke, s katero je dvakrat postal državni, trikrat pa pokalni prvak.

Mladi, 23-letni Kastrati, je v minuli sezoni na 15 tekmah Lige ABA v povprečju dosegal 3,5 točke, 1,9 skoka in 0,8 podaje na tekmo.

Erjon Kastrati je ob novem dogovoru dodal: "Veselim se podaljšanja sodelovanja. V Ljubljani se počutim zelo dobro in komaj čakam, da se sezona začne. Dal bom vse od sebe in upajmo na čim boljše rezultate."