News

Krka extended with Fifolt and Osolnik

The newcomers in the ABA League Krka have strengthened their squad for the next season by signing contract extensions with Žiga Fifolt and Tim Osolnik.

Ziga Fifolt (Photo: Krka/Drago Perko/kosarka.si)

Žiga Fifolt has returned to Krka after six seasons spent in the various Slovenian clubs and Estonia. As the second center of the squad, he was averaging 13 minutes, 3.4 points and 2.4 rebounds per game in the ABA League 2.

Tim Osolnik has returned to Krka at the beginning of the previous season aswell and has been thrilling Krka’s fans especially with excellent performances on the defensive end. In the ABA League 2 he averaged 17 minutes, 4.7 points, 2 rebounds and 1.4 assists per game.

-----------------------

S Krko podaljšala tudi Fifolt in Osolnik

Novinec v Ligi ABA Krka je svoje vrste za naslednjo sezono okrepila z dogovoroma o podaljšanjih sodelovanja z Žigo Fifoltom ter Timom Osolnikom.

Žiga Fifolt se je lani v Krko vrnil po šestih sezonah igranja v slovenskih klubih in v Estoniji. Kot drugi center je v Drugi ligi ABA v dobrih 13 minutah na tekmo dosegal po 3,4 točke in 2,4 skoka na tekmo.

Tim Osolnik se je v Krko prav tako vrnil pred začetkom lanske sezone in je navduševal predvsem z nepopustljivo igro v obrambi. V Drugi ligi ABA je v povprečju igral 17 minut in dosegal 4,7 točke, 2 skoka in 1,4 podaje na tekmi.