Petrol Olimpija part ways with Scottie Reynolds

Wednesday, 28. November 2018 at 14:15

The two sides terminated their contract by mutual agreement. 

Scottie Reynolds (Photo: Petrol Olimpija/Ales Fevzer)

After playing just 4 games for Petrol Olimpija in the 2018/19 ABA League regular season, American point guard Scottie Reynolds is leaving Ljubljana. The two sides have officially parted ways, while the contract was terminated by mutual agreement.

Reynolds averaged 12.8 points and 5.5 assists per game in the 2018/19 ABA League regular season, while he made his best performance in Round 8 when he scored 21 points against Igokea.

----------------

Petrol Olimpija in Scottie Reynolds sporazumno prekinila pogodbo

Košarkarski klub Petrol Olimpija Ljubljana in organizator igre Scottie Reynolds sta se dogovorila za sporazumno prekinitev pogodbe.

Člansko moštvo Petrol Olimpije je Scottie Reynolds okrepil v začetku oktobra, po tem, ko je sezono začel brez kluba. Za Petrol Olimpijo je zaigral na desetih tekmah (pet v Ligi prvakov, štiri v Ligi ABA, ena v Ligi Nova KBM), najboljšo predstavo pa prikazal v osmem kolu Lige ABA, ko je proti Igokei 21 točkam dodal štiri podaje in tri skoke, a hkrati izgubil sedem žog.

V evropskem tekmovanju je v 21,0 minutah v povprečju dosegal 8,6 točke in 5,0 podaje na tekmo, v regionalnem tekmovanju v 27,8 minutah 12,8 točke in 5,5 podaje na tekmo, v državnem prvenstvu pa je na obračunu s Hopsi v 32 minutah vknjižil 16 točk in devet podaj.

>