News

Cibona signed a three-year deal with Mate Vucić

The 205 cm tall player of Rijeka plays at the power forward and center positions.

(Photo: Cibona)

He started the last season at Kvarner and continued it in the ranks of Bosco.

Mate Vucić signed a 3-year deal with Cibona and after the end of the preseason it will be decided whether he would stay with the Zagreb side or will he be loaned to some other side.

After signing with Cibona he told: “I am very happy for the opportunity to sign with Cibona. This is something that I have always desired, since Cibona is my favourite Croatian club. I hope that we would continue where we stopped last season and I hope that I would be able to get my place in the team."

----------------------

Cibona potpisala trogodišnji ugovor s Matom Vucićem

205 centimatara visoki Riječanin igra na poziciji krilnog centra i centra.

Prošlu je sezonu započeo u Kvarneru, a završio u redovima Bosca.

S Vukovima je potpisao ugovor na 3 godine, s tim da će nakon odrađenog pripremnog razdoblja biti odlučeno hoće li ovu sezonu provesti ‘pod Tornjem’ ili će ga se poslati na posudbu, a također postoji stavka u ugovoru prema kojoj Cibona nakon prve i druge sezone ima mogućnost raskida ugovora.

Mate Vucić, igrač Cibone: ”Jako sam sretan zbog prilike da igram za Cibonu. To je nešto što sam oduvijek htio jer mi je Cibona najdraži hrvatski klub. Nadam se da ćemo i ove sezone nastaviti gdje smo stali, a jednako se tako nadam da ću se svojim igrama uspjeti nametnuti za mjesto u ekipi.”