Mušikić signed first professional contract with Mega Bemax

Wednesday, 08. April 2020 at 13:15

Mega Bemax junior player Mihailo Mušikić has turned 18 years of age recently and signed his first professional contract with the club. 

Mihailo Musikic (Photo: Mornar/MEDIA Pro)

Mušikić has been playing for Mega Bemax U19 team this season and after signing the deal he stated that this is an additional motive for him to keep working hard: “I’m happy to be signing the professional conract with a club such as Mega Bemax. During the three years spent with the club I had a chance to make sure that the conditions for the development of the youngsters are excellent. I will take advantage of the warranted trust in a way, that I will keep working and practicing hard and try to achieve the best possible results with the team. Mega is the best side for young players to showcase their talent and I will try my best to take advantage of it with great effort in the practices and games.”

Mihailo Mušikić was born on 25 March 2002 in Kraljevo, is 211 cm tall and plays at the center position. He arrived to Mega in 2017 from Sloga and used to play for the U16 and U19 club categories.

--------------------

Mušikić potpisao prvi profesionalni ugovor sa Megom

Junior Mega Bemaxa Mihailo Mušikić je nedavno napunio 18. godina a danas je potpisao i prvi profesionalni ugovor sa klubom. Mušikić ove sezone nastupa za juniore Mege a potpisivanju višegodišnjeg ugovora sa klubom izjavio je da mu je to motiv da nastavi da radi i trenira maksimalno:

“Veoma sam srećan što ću svoj prvi profesionalni ugovor potpisati sa klubom kao sto je Mega. U ove 3 godine koliko sam u klubu imao sam priliku da se uverim u sjajne uslove za napredak mladih igrača. Ukazano poverenje kluba ću iskoristiti kao motiv da nastavim da radim i treniram maksimalno i pokušam da ostvarim što bolje rezultate sa ekipom. Mega je najbolja sredina za mlade igrače da prikažu svoj talenat i ja se nadam da ću uz veliki trud na treninzima i utakmicama uspeti da iskoristim to,“ izjavio je Mušikić.

Mihailo Mušikić je rođen 25.03.2002. godine u Kraljevu, visok je 211 centimetara i igra na poziciji centra. U Megu je došao tokom leta 2017. godine iz redova Sloge i u ove 3 sezone je nastupao za kadetsku i juniorsku selekciju kluba.

>