Mateo Drežnjak four seasons with Cibona

Saturday, 20. June 2020 at 12:35

Cibona have signed a four-year contract with the 21-year old Croatia national team member Mateo Drežnjak.

Mateo Dreznjak (Photo: Helios Suns/Gasper Papez)

The most popular name of the transfer period in Zagreb, will, together with Toni Nakić and Roko Prkačin, form the backbone of the new Cibona. The team is built on young and talented players, that will be the key players of Cibona on a long-term and with which the fans will be able to identify. The club believes that this trio will be the best invitation for all Cibona fans to come to the arena.

Drežnjak has been averaging 15.1 points, 3 rebounds, 4.2 assists and 1.5 steals per game for his hometown club Široki, while spending 33 minutes on court on average.

Mateo Drežnjak stated as he agreed on cooperation with Cibona: “I am truly happy for my transfer to Cibona. This is a new step for me, as I am going to a higher level and into the better competition. I believe that with devoted work I would warrant the trust on court. I know lots of players, both from the national team and mutual encounters. I would love the fans to support us in all of this.”

--------------------

Mateo Drežnjak četiri sezone u Ciboni

Cibona potpisala je četverogodišnji ugovor s 21-godišnjim reprezentativcem Hrvatske Mateom Drežnjakom.

Najspominjanije ime prijelaznog roka u Zagrebu tako će uz Tonija Nakića i Roka Prkačina činiti okosnicu nove Cibone. Ekipa se gradi na mladim i perspektivnim igračima koji će klub nositi na duge staze, a s kojima će se i navijači moći poistovjetiti. U klubu vjeruju, da je upravo ovaj trio najbolja pozivnica za svakog ljubitelja Cibone.

Drežnjak je u prošloj sezoni igrajući za Široki, u kojem je ponikao, u prosjeku bilježio 15,1 poena, 3 skoka, 4,2 dodavanja i 1,5 ukradene lopte za prosječno 33 minuta provedenih na parketu.

Mateo Drežnjak je nakon dogovora s Cibonom izjavio: “Jako sam sretan zbog prelaska u Cibonu. To je jedan novi iskorak za mene, idem na viši rang i jače natjecanje. Nadam se da ću radom i zalaganjem opravdati povjerenje na terenu. Poznajem dosta igrača, kako iz reprezentacije tako i iz međusobnih ogleda. Volio bi da nas navijači podrže u svemu ovome.“

>